Камелия разката Криско! С две думи го накара да потъне вдън земя ВИДЕО

Хитовата певица Камелия отново развърза език и посече жестоко несправедливостта в шоубизнеса и по-конкретно в нейния жанр попфолка. Този път под прицел е взела Криско, който от известно време се мъчи да пробие в лекия жанр. 

Изпълнителката на хита “Защо повярвах” разкости мераците на Криско да е един от тях и издаде грозния начин, по който се мъчи да влезе в редиците на чалгата. 
“Едно време нещата бяха по-истински и всеки уважаваше творчеството на другия. Сега някоя нова певица с две песни, взима моите големи хитове, на Деси Слава, на Преслава записва ги в студио и тръгва по участия. Но не ги пее на живо. Тотално изкривяване”, коментира Камелия порочната практика да се записват чужди песни и да се пеят върху плейбек по участия. 
 

“През годините се опитвах да говоря и все бях крива на някого. Аз не обиждам конкретно някои човек, защото това е една порочна система, която става норма. Както Криско пуска “Луда по тебе” с моя глас и отгоре подскача и е вече попфолк певец. Моето уважение към Криско и цялото му творчество, даже съм му фен на песните, които правеше преди. Но да ми пусне “Луда по тебе”, да си сложи един хонорар от четири цифрена сума , да подскача нагоре-надолу и да е попфолк изпълнител ми дойде малко в повече. Има ли някаква граница на уважение към колегите”, изля болката си Камелия в предаването на Алпер Чочев в youtube. 
“Щом иска “Луда по тебе” нека я пее. Аз не му преча, но нека я пее на живо. Никой колега няма против да му се пеят големите хитове. Но да го запишеш и да го пуснеш на запис в заведението лъжеш себе си, публиката и не уважаваш мен като изпълнител”, добавя тя. 
За себе си Камелия казва така: “Започнах да пея само на живо след като направих възпаление на гласни връзки. Когато пееш върху плейбек не можеш да се контролираш – викаш, крещиш и не знаеш какво точно правиш, защото чуваш записа. Тогава се научих да дишам диафрагмено”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Саня Армутлиева не е на себе си след жесток удар под кръста от страна на Павел и Венци Венц

Саня Армутлиева не е на себе си от поредно предателство на нейни подчинени изпълнители. Къдравата продуцентка се оказа неспособна да задържи звезди при себе си. Доказва го фактът, че я напуснаха и най-приближените й.  Напусналите я тихомълком звезди й помагаха адски много в продуцирането, мисленето да музика и текстове на […]

Subscribe US Now