Крисия показа огромен бюст на бала си СНИМКИ

Преди няколко дни Крисия отпразнува абитуриентския си бал, а визията й предизвика вълна от коментари. Повечето негативни, заради разголения тоалет на девойката, който не може да побере гърдите й.

19-годишното откритие на Слави Трифонов публикува снимки от партито по случай завършването на средното си образование, на които се вижда как се забавлява. 
Нов в социалните мрежи я попиляха, а хейтърите се активизираха и изляха цялата си злоба по нея. Определиха я фатална готическа жена, но бюстът е този, който беше акцент на всички коментари.  Всъщност прозрачната черна дантела повече разкрива, отколкото да скрива от тялото на обявеното преди години за дете-чудо на българската музика.

„Хора, нямам силикон, спрете се! Не смятам и да си слагам“, сподели преди година талантливата певица. Изказването й беше, след като получи лавина от коментари, че си е надула с операция бюста.
Преди време майката на певицата Ангелина Тодорова категорично заяви, че дъщеря й няма никога да си сложи силикон. Устните й също били сочни и плътни по рождение, не заради намеса на естетичен медик.
„Разбих училището“, кефи се Крисия, която ще запази отлични спомени от бала си. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Преслава каза цялата истина за скандала с Галена и спала ли е с мъжа й

Преслава най-накрая реши да каже цялата истината за скандала с Галена и защо не са си говорили в продължение на осем години. Преди няколко дни се засекли на частно парти и си разменили няколко думи, но дали са стоплили отношенията си?!  Галена няколко пъти е говорила, че няма никаква драма […]

Subscribe US Now