Това Евгения Борисова ли е?! Дизайнерката показа как изглежда след операцията на тумора СНИМКА

Модната дизайнерка Евгения Борисова претърпя спешна операция, след като й откриха тумор на левия яйчник. Тя все още не е събрала сили да разкаже през какъв ад е преминала, но пък се престраши до покаже снимка след терапията, от която й е опадала косата. 

Вече виждаме Евгения Борисова с леко поникнала коса и с желание да си възвърне предишния живот. 
“Започвам да възвръщам себе си и щастието да се изписва на лицето ми и струи от душата ми. Благодаря на Бог всеки ден”, призна дизайнерката с тази изненадваща снимка, която не всяка жена би имала смелостта да покаже публично.

“На 7 април при профилактичен преглед ми откриха тумор в левия яйчник. Последва спешна операция в Джон Хопкинс Анадолу в Истанбул и ме диагностицираха с рак трета степен. Няма да разказвам подробно тук за това, но ще намеря начин да разкажа на хората всичко, което преживях и разбрах за това заболяване и как победих рака.

Единственото нещо, което обещах пред Бог е да ви кажа, че той чува молитвите, ако говорите с Него и му вярвате. Той не за първи път чува молитвите ми и сега беше до мен и не ме остави”, сподели тя преди месец за случилото се./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво означават маковете, които кралското семейство носи през ноември

На последното си събитие заедно миналата седмица преди Уилям да замине за Сингапур принцът и принцесата на Уелс бяха забелязани да носят брошки с червени макове. Впоследствие с такива видяхме отново Кейт Мидълтън, както и Камила, херцогинята на Единбург и дори Меган Маркъл. Какво означават тези брошки и защо всички […]