Ето я много бременната Жаси от “Сделка или не”, пак е секси СНИМКИ

В средата на май стана ясно, че Жаси, по-позната като Жаси от “Сделка или не”, отново е бременна и този път не скри щастливото събитие от социалните мрежи. Към днешна дата пък, е повече от видно, че блондинката е вече в доста напреднала бременност, но за сметка на това продължава да излъчва луд сексапил.

Тунингованата красавица смая всичките си последователи с последните кадри, които качи в профила си. На тях компания й прави красиво, голямо, бяло куче, а самата тя е в прилепнала къса, черна рокля, с голи рамена, подчертаваща щедро големия й корем.
Жаси от “Сделка или не” яхна електромобил за 300 бона и изуми с признание
Това ще е четвърто дете за Жасмина, която през 2014-та роди сина си Заки Маджид, който носи името на дядо си, а двете му сестрички – Ариа и Изабела са родени почти през една година.

Жаси от “Сделка или не” заприлича на кукла Барби СНИМКИ
Припомняме, че от години Жасмина живее със сирийския милионер Ариф Маджид, който притежава няколко вериги за бързо хранене и има достатъчно финанси, за да гледа дори и още по-голямо семейство./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Кейт Бланшет се чувства подценена в родната си Австралия

Кейт Бланшет направи любопитно признание. Актрисата сподели, че ѝ е необходимо “постоянно да оправдава” кариерата си в родната си Австралия и дори смята, че професията ѝ там не се зачита така, както в повечето страни. Нещо повече – актрисата от филма Tár призна, че непознати постоянно я питат с какво […]

Subscribe US Now