Азис и Катерина Евро се скараха за нещо безумно! СНИМКИ

Катето Евро и Азис такива ги заформиха, че последователите им в социалните мрежи нямаше как да не се развеселят. Двамата дългогодишни приятели успяха да се скарат люто за… чушки.

Актрисата се оплака на всеослушание колко е тежка орисията да се виси над чушкопека, за да се обезпечи храната за предстоящата тежка зима, вместо да се отиде на купон, например.
Ето я Катето Евро в първи клас, призна си, че е… СНИМКИ
“Ооох, толкова хубав ден се очертава навън, довечера БТВ има купон за началото на сезона, а аз, горката, вместо да отида на фризьор, да се наглася, да се гримирам, пека чушки и отново се слугува. Но това е положението, ще трябва да се стягаме за тази тежка, пуста зима”, написа с драматизъм в тона актрисата.

А след това влезе в задочен диалог с Азис, който предяви претенции за собственост върху чушкопека: “Би ли ми върнала чушкопека вече? Щото мълчах, мълчах, ама тва твоето на нищо не прилича!”
Азис се нахвърли върху колеги! В списъка му попаднаха големи имена
 “Мила ми приятелко, всичко давам, чушкопек не давам! Освен това, вашият етнос пече чушки върху ламарина! Разбра ли ме правилно!”, бе отговорът на Катето Евро, който обаче, прозвуча доста обидно не само за Азис.

Кралят на поп фолка на свой ред реши да покаже на цяла България, че е решил да се раздели с гъстата растителност по тялото си. “Резултатът няма да ви хареса. По-късно ще кача снимка в коментарите”, обяви той./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Азис и Катето Евро се скараха за нещо безумно! СНИМКИ

Катето Евро и Азис такива ги заформиха, че последователите им в социалните мрежи нямаше как да не се развеселят. Двамата дългогодишни приятели успяха да се скарат люто за… чушки. Актрисата се оплака на всеослушание колко е тежка орисията да се виси над чушкопека, за да се обезпечи храната за предстоящата […]

Subscribe US Now