Дженифър Анистън и Адам Сандлър – за трети път заедно

Преди броени дни Дженифър Анистън приключи снимките на втората част на филма, разпространяван в платформата на Netflix Murder Mystery. В забавната комедия, която е продължение на появилата се през 2019 г. първа част, актрисата отново партнира с колегата си Адам Сандлър.
Краят на снимките обяви самата Анистън, публикувайки симпатично видео в Instagram от престоя си в Париж, където са заснети голяма част от сцените. В него тя позира заедно със Сандлър. “Merciiii, Paris. Това е краят. #MurderMystery2”, написа 52-годшната актриса към видеото, което включва снимки и клипове от предстоя ѝ във Франция, включително и много кадри от снимачната площадка.
Още през септември, миналата година бе съобщено, че ще има продължение на хитовата криминална комедия. И това ще бъде “поредното международно приключение, пълно с интриги и лудории”.
Murder Mystery 2 е третият филм, който събира на снимачната площадка двамата дългогодишни приятел. Освен в двете части на Murder Mystery, Анистън и Сандлър си партнират и в романтичната комедия на на режисьора Денис Дюган от 2011 г. – “Жена назаем”.
Наскоро Сандлър разказа за приятелството си с носителката на награда Еми и как тя му помога да живее по-здравословен начин на живот.
“Понякога ме кара да ям странни неща или пък да се разтягам – дотолкова, че да мога да докосна чак пръстите на краката си. Но ако изключим това, всъщност Джен е дяволски забавна и може да направи човек наистина щастлив”, казва шеговито Сандлър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg