Ето кой зае мястото на “Ергенът” Виктор в сърцето на изкусителната Христиана Парова СНИМКА

Фитнес инструкторката Христиана Парова е последната жена до най-желания ерген в България Виктор Стоянов. След такава жена определено ще му е трудно да намери по-добра – особено сред такива претендентки.

Връзката им официално продължи повече от 6 години, а запознанството им тръгва, разбира се от фитнес залата, където двамата прекарват голяма част от времето си.
Ето я горещата бивша голяма любов на “Ергенът” Виктор СНИМКИ 18+

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Hristiana Parova Official (@hrisiparova)

В риалити предаването “Ергенът” Виктор споделя, че именно Парова е разбила сърцето му и раздялаат им дошла по нейно желание. За момента красавицата се въздържа от коментари, както за връзката си с него, така и за друго, свързано с личния си живот. Тя изглежда фантастично и ежедневно потвърждава нагледно колко много работа върши във фитнес залата.
“Ергенът” се ожени за тази участничка! Жените полудяха от завист СНИМКИ 18+
Наскоро бившата дама на сърцето на Виктор Стоянов сподели кадри от бурна вечер, а едно от сторитата подсказва, че вече отново има любов в живота й. На една от многото снимки Хриси се прегръща с по-млад мъж, а като допълнение пише, че той е нейната половинка. Става дума за Александър Пеев, който поне засега все още не е познат в медийните среди./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Hristiana Parova Official (@hrisiparova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Тайната за най-ефективния планк

Планкът е сред най-ефективните упражнения, тъй като с него тренираме няколко мускулни групи едновременно. Най-добри резултати обаче можем да постигнем само ако го изпълняваме правилно. И за това си има тайна, която може да направи тренировката ни най-пълноценна. Оказва се, че ключова при планка е продължителността. Веднъж щом сме усвоили […]

Subscribe US Now