Генчо от “Игри на волята” накара гаджето си да онемее след тази изненада СНИМКА

Знаете как се получава много често – под суровата външност се крият най-истинските хора. Така май ще се окаже и с Генчо от “Игри на волята”, който безспорно е един от най-силните мъже в шоуто тази година. 

И докато Генчо е обвиняван от зрители и зрителки, че е женомразец, то неговата половинка, Преслава, знае много добре каква е истината. Дори реши да покаже една невиждана от нас страна на Генчо – романтичната.

Снимката е от стори на половинката на риалити звездата, а на нея е ясно какво виждаме. Иначе двете букви “Р”, тоест латинската версия на “П”, вероятно символизират името на гаджето му – Преслава Пачеманова.
Е, като цъкнете на сторито, се оказва, че публикацията е от април, но сме убедени, че Генчо е същият и през средата на октомври, пише каналът vbox7.com./ show.blitz.bg
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Preslava Pachemanova (@p.pachemanova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Как изглежда сина на Линда Еванджелиста

През септември миналата година един от супермоделите на 90-те разкри, че е преживяла ужасяваща трансформация заради козметична процедура. Тогава Линда Еванджелиста заведе дело срещу компанията Zeltiq Aesthetics, което все още продължава. Но 57-годишният модел се завърна в света на модата с няколко изяви на модния подиум, като дори застана на корицата на Vogue Великобритания […]