Владо Карамазов набута брат си на работа в хитово предаване

Актьорът Владо Карамазов намърна брат си на страхотна работа в телевизията, в която и той се изявява като водещ на “Сървайвър”. Новият сезон стартира през февруари и съвсем естествено е именно Владо да бъде отново лице на формата. 

Но брат му Иван Александров ще се вихри сдруго предаване по телевизията, като ще застане на мястото на вече утвърдени имена, които си бият камшика и не искат да виждат въпросното предаване. 

Става въпрос за кулинарното предаване “Мастършеф”, където част от журито вероятно ще бъде братът на Карамазов. В момента се доуточняват точките по договора и най-вече хонорара, за да се стигне до финалния етап и подпис за съгласие на всичко, което искат продуцентите. 
В предаването като жури ще се включи още Александър Таралежков. Силвена Роу и Петър Михалчев се отказват от мястото си в шоуто, имали други професионални планове. /show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Голям или малък? Филип Буков втрещи с признание за члена си ВИДЕО

Филип Буков е един от най-желаните мъже у нас и безспорно сочен за новия мъжки сексимвол в киното. В интервю за Мон Дьо той сподели, че това не го топли, защото винаги може да си намери секс, но му липсва любов. Е, в същото време намекна, че може би е […]

Subscribe US Now