Как изглежда сина на Линда Еванджелиста

През септември миналата година един от супермоделите на 90-те разкри, че е преживяла ужасяваща трансформация заради козметична процедура. Тогава Линда Еванджелиста заведе дело срещу компанията Zeltiq Aesthetics, което все още продължава.
Но 57-годишният модел се завърна в света на модата с няколко изяви на модния подиум, като дори застана на корицата на Vogue Великобритания – първата ѝ след обезобразяването. Тогава тя сподели, че се опитва да се обича такава, каквато е. 
“Излекувана ли съм психически? Абсолютно не. Но съм толкова благодарна за подкрепата, която получих от моите приятели и от моята индустрия”, разкри Еванджелиста.
И въпреки че моделът все още рядко качва снимки в социалните си мрежи, преди броени дни тя използва своя Instagram, за да отбележи 16-ия рожден ден на сина си Августин Джеймс. 
“Моето сърце. Моята светлина. 16.”, написа тя под серия от кадри, които проследяват израстването на младежа. 
Освен свои, Еванджелиста рядко разкрива и снимки на Августин Джеймс в социалните мрежи. Преди рождения му ден тя сподели негова стара снимка от плажа за Националния ден на сина през септември 2021 г., наричайки го “светлината на моя живот”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Заплахите, които получи холандската принцеса

Престолонаследничката на холандския трон се слави като една от най-земните принцеси в Европа. Дъщерята на крал Вилем-Александър и кралица Максима се отказа от държавна издръжка и се настани в студентско общежитие в Амстердам за следването си. Но ето че Катарина Амалия ще трябва да се откаже от студентския живот месеци, […]