Порноактрисата в Hell’s Kitchen, за която всички говорят

Снощи, 20 февруари, беше даден стартът на шести сезон на Hell’s Kitchen България, в който сили ще премерят 18 участници с коя от коя по-интересни житейски истории и съдби, разпределени в два отбора – мъже срещу жени. Първата победа за сезона беше завоювана от представителите на нежния пол, а загубата на мъжете ги лиши от личния им багаж и нормални условия за живот.
Отборът на жените, който тази година ще носи червените куртки, успя да грабне победата най-вече благодарение на Никол Росенова. Завършилата академията Le Cordon Bleu донесе финалната точка на жените и победи в директен двубой срещу най-опитния сред мъжете – Георги Божков, който е готвил за кралица Елизабет Втора.
И въпреки силните вълнения около старта на предаването, особено впечатление на зрителите обаче направи една от участничките, а именно 27-годишната Владимира Влахова от Бургас, която живее в Испания повече от 20 години и се прибира специално, за да участва в Hell’s Kitchen.  
Тя работи като преводач в градския съд в Барселона. Владимира обаче е изключително популярна и с втората си професия, която развива като част от кино индустрията за възрастни. Според визитката ѝ на сайта на NOVA, тя е работила с някои от най-големите компании в този бранш, а от първи епизод на Hell’s Kitchen разбрахме, че си пада по жени и е във връзка от няколко години.
Именно втората ѝ работа стана причина за разпалени дискусии в социалните мрежи, като хората се разделиха на два лагера. Според едните участието ѝ е едно от малкото интересни присъствия в кулинарното предаване, като някои обърнаха внимание, че няма значение с какво се занимава извън Hell’s Kitchen, след като има талант.
Други обаче са на мнение, че е неморално да има такъв участник в предаване, което се излъчва във време, което гледат толкова много деца, като се намериха и такива да напишат, че това пълна простащина и предаването е “стигнало дъното”.
Каквито и да са настроенията на хората обаче, истината е, че Владимира никак не се притеснява да сподели с какво се занимава, което доказа, като гордо заяви на Виктор Ангелов, че участва в порно филми. По всичко личи, че допълнителната ѝ професия успя да впечатли шеф готвачът, който ѝ каза: “Вече те харесвам.”
А дали зрителите я харесват, или не, няма голямо значение, защото истината е, че за момента е една от най-коментираните участнички – снимките и клиповете с нея на страницата на Hell’s Kitchen имат хиляди харесвания и стотици коментари. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Къде изчезнаха крал Фредерик и кралица Мери

Безспорно с най-голяма промяна започна 2024 г. в датския кралски двор. Кралица Маргрете абдикира в полза на сина Фредерик, който пък стана крал на Дания на 14 януари след скромна церемония в Копенхаген. Един от първите му професионални ангажименти беше официално посещение в Полша в началото на февруари. След това […]

Subscribe US Now