Вземал ли е стероиди Хю Джакман

Актьорите често се нагърбват с какви ли не предизвикателства, само и само да получат желана роля. И Хю Джакман не прави изключение. На него му се е налагало неведнъж да тества издръжливостта и тялото си, за да изиграе през годините Върколака – супергероя на Marvel.
Самият Хю Джакман признава в епизод на Who’s Talking to Chris Wallace, че колкото и да е бил готов на почти всичко, стероиди никога не е взимал. Той споделя още, че обича работата си, както и героя на Върколака, но след като му е обяснено какви са страничните ефекти, си казва, че не обича Върколака чак толкова, че да си причини употребата на стероиди.
Хю Джакман обяснява също и как му се е получило да поддържа добра физическа форма. “Направих го по старата школа”, казва той. А “старата школа” очевидно включва яденето на много пилешко месо.
“Казвам ви, ял съм повече пилета… Толкова съжалявам за всички вегани и вегетарианци и за пилетата по света”, не крие актьорът.
Нищо чудно и да му се наложи още веднъж да приложи добрите стари навици от “старата школа”. Въпреки че изглеждаше сякаш Хю Джакман се е сбогувал с Върколака след “Лоугън” от 2017 г., той все пак е готов отново да го изиграе в “Дедпул 3” заедно с колегата си Райън Рейнолдс, пише Entertainment Weekly. Вече дори е ясна и премиерната дата на третата част на филма – 6 септември 2024 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шок! Юлиан Вергов е в болница след инцидент СНИМКИ

Черни облаци са надвиснали над актьора Юлиан Вергов, който няма и минута спокойствие след разкритията на колежката му и бивша любовница Диана Димитрова, че я е пребил като куче.  В момента обичаният актьор се намира в болница, а положението му не е никак цветущо.  Вергов сподели две снимки от болничната […]