Дългоочакваното завръщане на принц Уилям – какъв ще е първият му ангажимент след диагнозата на Кейт Мидълтън

В последните месеци британският кралски двор е в наистина безпрецедентна ситуация, в която най-дейните членове на семейството трябваше да отложат ангажиментите си заради здравословни или семейни проблеми. Принц Уилям излезе в принудителен отпуск още преди Кейт Мидълтън да обяви, че е болна от рак, а отсъствието му продължи малко по-дълго от очакваното.
По първоначален план принцът на Уелс трябваше да се върне към кралските си ангажименти след Великден. Но това се случва повече от половин месец по-късно. Вчера, 16 април, от двореца Кенсингтън дадоха информация за първия му ангажимент след обявяването на диагнозата на съпругата му. 
Чаканото завръщането на принц Уилям ще бъде утре, 18 април. Той ще посети няколко благотворителни организации, занимаващи се с намаляване на изхвърлянето на храна и осигуряването й на хора в нужда. Тази дейност е свързана с основната идея на тазгодишните награди Earthshot – максимално намаляване на хранителните отпадъци. Цел, която и самият крал Чарлз си постави след коронацията миналата година.
Първият ангажимент на бъдещия престолонаследник съвпада с края на ваканцията на трите им деца, който е днес, 17 април. Очаква се графикът му да бъде много по-свободен от преди, за да има възможност да прекарва максимално време със семейството си и да се грижи за Кейт Мидълтън, която има нужда както от физическа, така и от емоционална подкрепа по време на възстановяването си, пише People.
Разбира се, винаги са възможни и промени с първоначално обявените планове, защото, както вече го доказа, принц Уилям поставя съпругата и близките си на първо място. Така например той избра да не присъства на поклонение на своя кръстник принц Константин Гръцки, защото точно в този ден са разбрали, че Кейт е болна от рак.
А за някои по-продължителното от очакваното отсъствие на принц Уилям от кралските дела е знак, че състоянието на принцесата на Уелс вероятно е по-тежко и сложно, отколкото на всички ни се иска. Съвсем очаквано обаче подробности за него не са известни, вероятно и няма да бъдат. Затова ни остава само да се надяваме скоро да видим и Кейт Мидълтън на някое публично събитие.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дългоочакваното завръщане на принц Уилям - какъв е първият ангажимент след диагнозата на Кейт Мидълтън

В последните месеци британският кралски двор е в наистина безпрецедентна ситуация, в която най-дейните членове на семейството трябваше да отложат ангажиментите си заради здравословни или семейни проблеми. Принц Уилям излезе в принудителен отпуск още преди Кейт Мидълтън да обяви, че е болна от рак, а отсъствието му продължи малко по-дълго от […]

Subscribe US Now