Съветът на принц Луис към английските футболни национали

Семейството на принц Уилям и Кейт Мидълтън са запалени фенове на спорта и тази своя страст успешно предават и на децата си, които често виждаме по различни спортни събития. А тази седмица започва едно от най-големите, което вече успя да развълнува принца на Уелс и неговия по-малък син Луис.
Преди да заминат за Евро 2024, което ще се проведе в Германия, английските национали имаха среща с принц Уилям, който им пожела успех. По време на срещата им той сподели, че по-рано през деня е бил на спортно събитие в училището на децата си и ги е попитал какво искат да предадат на националите.
Бъдещият британски крал се пошегува, че най-добрият съвет за него идва от принц Луис. Той му е казал да предаде на футболистите да ядат двойно повече, за да успеят да победят в турнира. И добави с типичното си чувство за хумор, че си ги представя как тичат по терена с огромни кореми. А след това всички се посмяха, предава Express.
Една от титлите на принц Уилям е председател на Британската футболна асоциация. Но за него това е не само голяма отговорност, но и голямо удоволствие, защото самият той е истински футболен запалянко.
Неведнъж сме го виждали по стадионите да подкрепя любимия си отбор заедно с по-големия си син принц Джордж и явно е време и по-малкият да стане част от мъжката им агитка и да разбере, че не става само с храна – трябва и техника, и много тичане.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лорън Санчес - секси в латексова рокля

Още когато името й се оказа свързано с това на Джеф Безос през 2018 г., вниманието към Лорън Санчес се умножи десетократно. Макар да беше дама с доказана кариера в медиите и филантропска дейност, тя като че ли напълно разцъфна по време на връзката си с милиардера. На 54 години […]

Subscribe US Now