Край! Мирела заби звучен шамар на Лефтеров с това ВИДЕО

Бившите любовници Мирела и Лефтеров от “Игри на волята” не си говорят след края на формата и не спират да си разменят остри реплики. Повод за лошото отношение и разочарование на Лефтеров към Мирела идва от нейното поведение в шоуто и това, че под носа му се сваляше с Валери. 

Сега Мирела е подготвила нов удар по бившия си, който със сигурност трудно ще преглътне това. 
Мирела не крие, че от доста време се мъчи да влезе в родния шоубизнес и покрай риалити формата успя да стане разпознаваемо лице. Решила е да използва славата си и да сбъдне най-голямата си мечта – да стане певица. Тя ще конкурира Лефтеров, който преди броени дни също пусна своя песен. 
 

Преди няколко месеца стана ясно, че бившата половинка на Лефтеров се е заела доста сериозно и с пеенето и дори има музикален педагог, при когото ходи редовно и с желание.
Напоследък момичетата на Галин доста често коментират снимките на Мирела, което е сигурен знак, че в Alpha Music има място за нея и продуцентът ѝ е хвърлил око. Визия за тези редици със сигурност има – въпросът е дали ще може да се конкурира с таланта на Лидия, Десита и Симона. 
По своята дебютна песен Мирела работи с Павел Николов от музикалната група Павел и Венци Венц. Самата тя качи кратко видео, в което записва дебютната си песен, която се очаква да види бял свят съвсем скоро./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мила Кунис и Аштън Кътчър - заедно и в болест, и в здраве

Болестта, с която Аштън Кътчър се пребори преди няколко години се бе отразила доста негативно на много аспекти от живота му. Отрази се дори и на подвижността му. Оттогава обаче актьорът се възстанови и през ноември даже пробяга маратона в Ню Йорк. Сега Аштън Кътчър си припомня периода, в който […]

Subscribe US Now