На гости в дома на Ема Робъртс

За Ема Робъртс поговорката “Моят дом е моята крепост” важи с пълна сила. И това е така, защото тя винаги е искала да създаде свой уютен дом, който да бъде нейното убежище.
Актрисата отваря вратите на къщата си в Холивуд Хилс, Лос Анджелис, за майския брой на списание Architectural Digest, което в поредицата си представя домовете на знаменитостите.
Своя нов имот Ема Робъртс купува за 3.6 милиона долара преди две години, когато решава да се премести след раздялата си с Гарет Хедлънд. Двамата са заедно около три години, но през 2022 г. се разделят. Актрисата не крие, че след това е искала да си създаде място, което наистина да чувства като свое собствено.
“Това, което обичам в тази къща е, че говори сама за себе си, прилича на голяма къща за кукли. Като от книга с приказки е. И когато се нанасяхме, бяхме само аз и синът ми. Искам това да бъде нашата къща, която е в нашия стил и изпълнена с нашите спомени и нашата любов”, споделя тя пред изданието.
За разлика от детството си, през което преминава през няколко премествания, 33-годишната Ема Робъртс издава, че иска синът ѝ да отрасне на едно място.
“Мисля, че живях в 10 къщи, докато станах на 15 – така че за мен сега, като имам син, исках място, което да се усеща наистина наше. Имам снимка от деня, в който се нанесохме. Държа го и беше най-слънчевият калифорнийски ден. Бяхме пред синята врата на новата ни къща. Просто си спомням чувството, че сме точно там, където трябва да бъдем.”
За да превърне своя причудлив дом-мечта в реалност, актрисата работи с дизайнерите Луиза Пиърс и Емили Уорд. И определено е доволна от резултата.
Едно от най-характерните неща в къщата ѝ, е стената за кукли. По време на обиколката Ема Робъртс с вълнение показва любимите си колекционерски кукли от детството си, както и такива, с които се сдобива вече като по-голяма. Една от куклите, които придобива, след като първоначално дори не вярва, че наистина съществува, е пияна каубойка Барби.
“Аз съм лудо обсебена от тях, влюбена съм в тях”, не крие актрисата.
Тя издава също така, че когато е била малка, хората са я питали дали някога се е страхувала, че куклите ѝ ще оживеят. А тя е отвръщала, че се надява това да стане и дори да я будят през нощта.
“Би било толкова вълнуващо”, допълва Ема Робъртс.
Освен колекция от кукли, тя има и такава от чаши, които държи в кухнята си.
Част от дома ѝ е също и библиотека, в която една от ценните ѝ книги се оказва подарък за бившия ѝ.
“Това е книга, която всъщност подарих на моя бивш, но след това се разделихме. Видях колко струва и си я запазих”, казва тя.
Колкото до стила на дома си, актрисата признава, че винаги се е водела от желанието той да е уютен и си пада по раирани десени, ресни и пискюли.
Преминавайки към стаята на сина си, Ема Робъртс разказва, че е заложила на горска тематика и е избрала тапети с изобразени летящи патици.
“Спомням си, че като дете каквото е на стената и тавана, ти се забива в главата до края на живота. Затова исках да го направя изключително уютно и забавно, но не прекалено.”
Актрисата уточнява, че е искала стаята на сина ѝ да бъде като малка омагьосана гора, тъй като той “обича природата и животните”.
Един от най-сантименталните ѝ предмети, който държи в неговата стая, е столче, което всъщност е било нейно, с изписано името ѝ. И въпреки че момченцето ѝ си има свое собствено, сяда и в нейното.
“Трябваше да го взимам с мен, където и да живея. Сега синът ми седи в него и го харесва. Просто ме кара да се смея на себе си, когато се сетя за това”, казва през усмивка Ема Робъртс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

По-бърз ли е Bugatti Bolide от болид във Формула 1

Bugatti приключи с разработката и тестовете на новия си хиперавтомобил Bolide, пише Motor1. Новият модел, който ще може да бъде каран само и единствено на писта, изглежда също толкова екстремно, колкото и концептът, дебютирал преди четири години. Сега става ясно, че инженерите и тестовите пилоти на компанията са оценили представянето […]

Subscribe US Now