Силвестър Сталоун покри още една от татуировките си

На Силвестър Сталоун напоследък не му е никак спокойно в личен план. Първо, той покри една от татуировките си, посветени на съпругата му Дженифър Флавин. Веднага след това тръгнаха слуховете, че се случва нещо в семейството на актьора.
Не след дълго дойде и новината, че Флавин е подала молба за развод. Причините за решението ѝ не са ясни, но Дженифър Флавин настоява да остане да живее в семейния дом в Палм Бийч, Флорида, като дори твърди, че Сталоун се опитва да укрие брачни активи.
Актьорът не обича да говори кой знае колко за семейството си, но все пак отрече твърденията на Флавин, с която е женен от 25 години. Също така отказа да коментира какво се случва между тях под претекст, че това са семейни проблеми и те трябва да бъдат решени не пред погледа на всички.
Но очевидно отношенията между двамата не се стоплят, защото Силвестър Сталоун е преработил и покрил още една от татуировките си, които са в чест на Флавин. Според Entertainment Tonight, татуистът на актьора Зак Перес е публикувал в профила си в Instagram част от процеса.
Вижда се как татуировката, която трябва да е препратка към очите на бившата съпруга на Сталоун, е тотално променена и от нея няма помен. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

90-годишен дядо припка на хорото на Валентин Велчев СНИМКИ

90-годишен дядо се хвана на хорото на младия певец Валентин Велчев в павликенското село Паскалевец. Лауреатът на Пирин Фолк направи голям концерт в местното читалище „Орач“, който бе кулминацията на 7-ото издание на фолклорния събор „На мегдана“. Носителят на наградата „Певец на годината 2021“ за дебют изпълни най-големите си хитове […]