Мила Кунис и Аштън Кътчър – заедно и в болест, и в здраве

Болестта, с която Аштън Кътчър се пребори преди няколко години се бе отразила доста негативно на много аспекти от живота му. Отрази се дори и на подвижността му. Оттогава обаче актьорът се възстанови и през ноември даже пробяга маратона в Ню Йорк.
Сега Аштън Кътчър си припомня периода, в който не е можел да ходи и разказва, че в един момент е стигнал до прозрение. “Казах си: Чакай малко. Ако мога да стигна от невъзможността да ходя до това да бягам на маратон за период от три години, тогава мога просто да оставя това да бъде част от миналото ми. Върнах се. Добре съм.”
В разговор с д-р Дейвид Агъс за епизод от поредицата The Checkup with Dr. David Agus актьорът разказва откровено за васкулита. Това е рядкото автоимунно заболяване, с което актьорът се пребори преди няколко години. Трудностите в здравословното си състояние той, разбира се, успява да преодолее не без безусловната подкрепа на жена си Мила Кунис.
Дори д-р Дейвид Агъс казва, че Аштън Кътчър е трябвало да минава прегледи при няколко различни лекари, за да стигне до подобрение и в крайна сметка възстановяване. От думите на доктора разбираме, че през ноември 2019 г. състоянието на актьора е било най-тежко. “Ще кажа, че съпругата ти е невероятна”, споделя още д-р Дейвид Агъс.
А Кътчър естествено няма как да не се съгласи. “Жена ми е най-добрата”.
Мила Кунис получава признателност за отдадеността, подкрепата и грижите, които полага за съпруга си в най-трудния му период. Тя просто е неотлъчно до него, през цялото време.
Че страда от васкулит Аштън Кътчър разкри през август в епизод от предаването на Беър Грилс Running Wild with Bear Grylls. Сега, няколко месеца по-късно, актьорът разказа повече за битката си с болестта в епизода на The Checkup with Dr. David Agus.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Още една фолк певица напълни пазвата със силикон СНИМКИ

На всички ни е ясно, че няма как да си фолкпевица и да бъдеш без силикон. Засега май само Райна е успяла да удържи фронта, но новите фолк гърли бързат да издуят пазва, за да бъдат конкурентноспособни на пазара.  Една от най-актуалните млади певици се престраши да издуе пазвата, а […]