Когато се облечеш само по кристали

Сабрина Карпентър обича да блести. Съвсем естествено е по този начин и да привлича вниманието към себе си.
Досега ни е смайвала облечена в прозрачни рокли, както и с визията си с пайети от видео музикалните награди на MTV тази година.
Певицата знае, че блясъкът ѝ отива и явно затова и не спира да ни го демонстрира.
На тазгодишните Американски музикални награди Сабрина Карпентър не изневери на стила си и ни заслепи с поредната си зашеметяваща визия, която се превърна в една от любимите ни.
Певицата бе облечена в комплект от две части, изцяло покрити с кристали, дело на дизайнера Oscar de la Renta, пише Seventeen. Късата горна част е с квадратно деколте, тънки презрамки и направена от прозрачна искряща материя, по която кристалите са като посипани и продължават да се спускат като ресни надолу. Мини полата също е изцяло блестяща, а кристалните ресни, които изглеждат като искрящ водопад, се спускат чак до глезените на Сабрина.
Спускайки поглед чак до долу, ни прави впечатление, че тя е съчетала облеклото си съвсем подобаващо – със сребристи сандали на платформи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Прея обяви голяма новина, сгоди се за... СНИМКИ

Поп певицата Прея обяви голяма новина преди броени часове, за която сме сигурни, че тайно си е мечтала отдавна. Тя май вече получи най-хубавия коледен подарък в аванс – годежен пръстен.  В профила си в социалните мрежи чаровната изпълнителка, която е водеща на “Гласът зад кадър” в “Гласът на България” […]