Потрес: Сузанита стана художник, показа… СНИМКИ

След като мина през редица перипетии в личния си живот, раздели с бащата на детето си, после събиране и какво ли още не, ето, че Сузанита преоткри нов талант, различен от музиката.

Изпълнителката, която миналата година роди, се оказа художничка. “Рисувах я две седмици тази картина”, шокира всички щерката на Орхан Мурад, показвайки в профила си огромен портрет на сина си Матиас. Картината предизвика голям интерес сред последователите й, които едва ли са очаквали от нея точно това.
Младата майка Сузанита вече се продава за 15 долара в сайт за възрастни СНИМКИ 18+
Любопитен се оказва и повода да нарисува картината – Сузанита признава, че е сънувала детето си още преди да го роди. И твърди, че след като е видяла сина си, той е изглеждал точно така, както е бил и в съня й.

След развода си с Орхан Мурад пък, майката на Сузанита – Шенай, също се промени много, влюби се в друг мъж, заживя с него и сега демонстрира голямата си човечност, пускайки трогателно видео, в което споделя, че е готова да приеме в дома си самотна майка с детето си от наводнението по Южното Черноморие, докато намери къде да се настани.

“Гордея се с теб, мамо”, окуражи я веднага Сузанита. А дали това действително ще се случи, ще почакаме, ще видим./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Точният момент, в който Майли Сайръс е разбрала, че с брака ѝ е свършено

Майли Сайръс е част от шоубизнеса още от дете и целият ѝ живот до момента е преминал под светлините на прожекторите. Но в това число трябва да включим и всички лични успехи и любовни неволи. В едно от последните видеа, част от серията ѝ в TikTok – Used to Be Young, […]

Subscribe US Now