Какъв е Брус Уилис като дядо – споделя дъщеря му Румър Уилис

Голямото семейство на Брус Уилис винаги е било сплотено и подкрепящо. Откакто обаче бе диагностициран с фронтотемпоралната деменция, актьорът е винаги заобиколен от най-близките си.
От брака си с бившата си съпруга Деми Мур той има три големи дъщери – Румър (35 г.), Скаут (32 г.) и Талула (30 г.). От настоящата си съпруга Ема Хеминг също има момичета – Мейбъл (12 г.) и Евелин (10 г.). Семейство Уилис се разшири дори повече, след като Румър – най-голямата дъщеря на Брус Уилис, роди първото си дете. Детенцето отново е момиче и носи името Луета. Миналият месец навърши годинка.
Във вчерашния епизод на предаването Today Show Румър Уилис гостува, за да разкаже за живота си като майка и за това какви баба и дядо са Деми Мур и Брус Уилис. Пред водещата Хода Котб тя сподели, че родителите ѝ са много любящи към внучето си.
“Честно казано, виждайки ги с нея, това сякаш отключва всички спомени от детството, да си баба и дядо е най-хубавото. Те изпитват цялата любов и радост без никакви отговорности, те просто могат да я глезят”, допълва Румър Уилис.
На въпроса на водещата какво е здравословното състояние на баща ѝ Брус в момента, тя издаде, че той е добре. И допълни, че заедно с внучката си имат много сладки моменти заедно.
“Лу тъкмо започва да ходи по малко, а като върви към него и е толкова сладко! Толкова е хубаво, защото чувствам, че всички сме момичетата на татко и това един вид отключва това малко дете, момиченцето на татко, той е толкова сладък с нея. Все едно го виждам със сестрите ми, малките ми сестри”, споделя още Румър Уилис.
В интервюто си тя казва също, че е била трогната от съобщенията на хората, които са изразили подкрепата си към цялото семейство и нарече “удивително” да види колко обичан е той наистина.
“Това, което е прекрасно да видя, е, че хората ме спират на улицата, на летището или където и да е, и са толкова искрени за това колко много го обичат, какво голямо влияние е имал върху тях или просто, че изпращат любов на семейството ни”, допълва дъщерята на Брус Уилис.
Тя споделя също, че се чувства горда негова дъщеря и за нея е важно, че борбата му с болестта е публична.
“Защото, ако това може да окаже някакво въздействие върху друго семейство, което се бори по някакъв начин с нещо подобно или да се привлече повече внимание към болестта с надеждата да се намери лек, или нещо, което може да бъде от полза на някой друг, мисля, че това е наистина важното”, завършва Румър Уилис.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Кралиците на драмата" откровено пред Hollywood Reporter

“Не знам дали някой ви е казал, но никой от нас не знае какво правим”, обявява двукратната носителка на Оскар Джоди Фостър по средата на Кръглата маса на драматичните актриси с Еми за специалното издание на Hollywood Reporter. Тя е заобиколена от още двама носители на Оскар – Никол Кидман […]

Subscribe US Now