Лепа Брена се пусна по гърди! Фенове я попиляха, но и тя не им остана длъжна СНИМКИ

Легендата на сръбската музика Лепа Брена скандализира с новогодишния си тоалет по време на празничен концерт. Певицата е била облечена с рокля със златни цици, което не се е понравило на много хора. Те са я разкритикували яростно.

Заради създалата се ситуация изпълнителката на „Ti si moj greh” реши да отговори на хейта.
„На нашите фалшиви моралисти, които са твърде много, тази малка провокация под формата на рокля им пречи. Какъв фалшив морал!

Докато в днешно време партньорите убиват жените си, изнасилват момичета, не се приемат правата на гейовете, да не говорим, че е военен век, рисуваните златни цици върху рокля са проблем!”, коментира югозвездата, цитирана от “Телеграф”.
Тя допълни, че това е нейният малък принос към критикуващите я.
„Без жени нямаше да има човечество! Затова роклята е посветена на самия символ на майките и жените по цял свят, Венера! Тя е древният символ на женската енергия, любов и красота. Рокля в същия стил е създадена за първи път от Жан Пол Готие за Бионсе”, поясни певицата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Калин Сърменов се подигра с актьорския талант на Ники Илиев във филма за Ботев СНИМКА

Филмът за Ботев на Максим Генчев не се радва на особено голям интерес и критиката е по-засилена и от предишния му филм за Левски. Много критици се изказаха негативно за филма, който преди броени дни бе излъчен по телевизията и имаше възможност да бъде видян от повече хора,  Актьорът и […]