Има ли връзка в момента Кевин Костнър – отговорът лично от него

Може и да преживя тежък развод, затова пък в професионален план Кевин Костнър има с какво да се гордее през 2024 г. Режисьорският му пълнометражен филм “Хоризонт: Американска сага” обра овациите в Кан и излиза по кината от другия петък, 28 юни.
Междувременно 69-годишният актьор и режисьор беше принуден да отговаря на въпроси от лично естество, докато гостуваше в Шоуто на Хауърд Стърн. Скандалният водещ го попита в прав текст дали Костнър е гадже с певицата Джуъл, каквито твърдения се въртят в медиите от месеци.
“Не, с Джуъл сме приятели. Не сме преминавали тази граница. Тя е много специална и не искам тези слухове да развалят приятелството ни, защото това има между нас”, отговори той.
След това Костнър поясни, че двамата с американската изпълнителка са се запознали на острова на Ричард Брансън Некър, където са били поканени да гостуват едновременно. “Внезапно се оказвам разведен. Самотен баща, а той сигурно от 10 години ме кани да отида. Така че си казах: Може сега да го направя.”
Кевин Костнър и Джуъл са двама от общо деветимата човека, които милиардерът е поканил. Сред останалите е и Ема Уотсън. Актьорът обаче се сближава с певицата, която определя като красива и умна, но без това да значи, че двамата имат връзка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

24 години брак и 2 деца по-късно - как Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас ще променят живота си

През ноември Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас ще отпразнуват 24-ата годишнина от сватбата си. Двамата има две деца, които са вече пораснали – това са синът им Дилън (23 г.) и дъщеря им Карис (21 г.). Именно обаче защото децата им са вече големи и са поели по собствен път, […]

Subscribe US Now