Първата поява на Жизел Бюндхен след развода

Въпреки че бракът на Жизел Бюндхен и Том Брейди не беше перфектен, не очаквахме, че двамата наистина ще се разделят и това ще бъде краят им като двойка.
Сигурни сме, че не знаем много неща около връзката им и всички трудности, с които е трябвало да се справят, но решението на Жизел да се разведе е окончателно. Спънки от страна на Брейди не е имало и разводът е вече факт от над месец.
Към момента не се знаят подробности около развода им, защото според закона подробностите около него и попечителството няма да бъдат оповестявани, за да се запазят личните интереси на двете страни.
За цялото това време обаче моделът избягваше да се появява на официални събития. Разбира се, това няма как да е вечно, защото Жизел Бюндхен направи първата си официална поява след развода. Според People тя е присъствала на събитие в Сао Пауло, посветено на 60-годишнината на брадна за бижута Vivara.
Бюндхен бе избрала дълга златна рокля, както и златни бижута, разбира се. Присъствието ѝ на рожденият ден на Vivara не е никаква изненада, защото до момента тя на няколко пъти е имала партньорства с бранда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Развратница! Деси Цонева си показа прашките ВИДЕО

Деси Цонева съвсем се затвърди като една от най-скандалните родни ВИП персони. След като наскоро направи шокиращи признания, че е ходила без бельо и че пишка по парковете, този път бившата тв репортерка показа гащите си в Instagram. На въпрос има ли коледни прашки, устатата брюнетка отговори: „Имам цял шкаф с всякакви прашки“ и […]