Изненадата на Грета Гъруиг

Много вече се каза и написа (а и предстои още да се казва и пише) за “Барби”, който тръгва по кината от утре, 21 юли. И това е разбираемо, предвид, че очакванията към филма са големи и публиката се “подгрява” за него още от миналата година. Но актуалното от днес, което е свързано с режисьорката на “Барби”, Грета Гъруиг, няма нищо общо с филма.
Щастливата ѝ новина е лична и даже по-скоро не е новина, тъй като Гъруиг някак е успяла да запази раждането на второто си дете в тайна цели четири месеца, разбираме от Page Six. Но сега става ясно, че режисьорката и Ноа Баумбах са посрещнали бебето си, за което обаче още не се знае дали е момче или момиче и как се казва.
В интервю за Elle UK 39-годишната Грета Гъруиг го нарича “малко мъдро бебе” и издава, че все още се събужда на всеки час или час и половина и просто кръжи около него. “Просто още искаш да гледаш това бебе”, допълва тя.
Режисьорката и 53-годишният Ноа Баумбах вече имат един син заедно, кръстен Харолд, който е роден през март 2019 г. Баумбах има и друг, по-голям син, от бившата си съпруга Дженифър Джейсън Лий.
В интервю от декември 2022 г. в предаването Tonight Show Starring Jimmy Fallon Грета Гъруиг се шегува, че дебютът ѝ с наедряло коремче от предишния месец е останал почти незабелязан. Тя разказва, че си е мислела, че хората ще се поинтересуват от втората ѝ бременност, но се оказало, че никой не проявил интерес.
За връзката на Грета Гъруиг и Ноа Баумбах като цяло не се знае много, тъй като те са от популярните двойки, които избягват да попадат под светлините на прожекторите. Двамата започват да се срещат през 2011 г., а през 2020 г. Гъруиг в интервю режисьорката нарича Баумбах “годеник”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Преслава показа от плажа с кого е като две капки вода СНИМКА

Преслава вече има свое умалено копие в лицето на дъщеря си Паола, а приликата между майка и дъщеря става все по-очевидна с хода на времето. Това става ясно и от поредния летен фотос на фолкпевицата. На кадъра тя е ухилена до уши, а причината е порасналата й наследничка, с която […]

Subscribe US Now