Мъжът на Цеци Красимирова с таен РД с марихуана у нас СНИМКА

Мъжът на Цеци Красимирова – мултимилионерът Майкьл Струмейтис, посрещна рождения си ден с тайно парти у нас. На събитието бяха поканени едва 10 души, сред които негови бизнес партньори и най-близките хора до него и Красимирова.

Самото парти се състоя във ВИП клуб, където не могат да бъдат допуснати външни лица. Прелюбопитна снимка от купона обаче, предизвика бурните реакции в социалните мрежи, защото на кадъра неслучайно се вижда торта с изобразена на нея марихуана.
Цеци Красимирова с изненадващо признание, изхвърлила е… СНИМКА

Както е ясно, един от основните бизнеси на Струмейтис е именно с лечебна марихуана. Той бил изненадан от прекрасната изненада, която му спретнала любимата жена. Но това не е всичко. Цеци му подари и екскурзия до Магадаскар, на която двамата ще се отправят съвсем скоро, пише “Телеграф”.
Ето я порасналата красива дъщеря на Цеци Красимирова СНИМКИ
Самият Майк не е идвал в България повече от 3 години. Двамата с Красимирова са у нас вече 5-и ден и използват времето да се видят с близки и приятели на моделката.

Припомняме, че Цеци и Майкъл се ожениха с приказна сватба през пролетта на 2019-а, а събитието беше в ренесансовия замък Финка мас Солерс край Барселона. Специални гости на сватбата тогава бяха ансамбъл “Българе”, Тримата БГ тенори, Звезди от “Ахат” и Преслава./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now