10 от най-нелепите съдебни дела срещу знаменитости

Животът на богатите и известните изглежда перфектен отдалеч, но повечето хора не се замислят колко е ужасно да бъдеш популярна мишена за необосновани съдебни искове, които всеки може да заведе дори без помощта на адвокат.
От обвинението на Бионсе в черна магия до съденето на Мила Кунис за кражба на пиле, да видим 10 от най-нелепите съдебни дела, които хората са завеждали срещу знаменитости, подбрани от Stars Insider.
Бионсе, Ким Кардашиян и Марая Кери
Жена на име Тина Сийлс завежда дело срещу Бионсе, Ким Кардашиян и Марая Кери, твърдейки, че е биологична майка на децата им. Тя отправя различни искания, включително звукозаписна сделка за нейния (истински) син с Кание Уест и вокални сесии с треньора на Марая Кери. Тя също иска лейбълът на Кери да издаде пет диска за нея, като Марая Кери да пее на един от тях.
Мила Кунис
Кристина Каро обвинява Кунис, че й е откраднала пилето, докато са били деца в Украйна. Тя иска 5000 щатски долара, за да плати за необходимите й терапевтични сесии поради тъгата, причинена от загубата на любимото й домашно пиле на име Доги.
Бионсе
Кимбърли Томпсън, която е барабанист на Бионсе в продължение на седем години, иска ограничителна заповед. Томпсън твърди, че известната звезда е използвала “екстремно магьосничество, тъмна магия” и се е занимавала с “магически заклинания за сексуално насилие”.
Клинт Истууд
Джил Критендън обвинява Истууд, че е откраднал сценария й, за който тя твърди, че е взет от колеги, които са нахлули в къщата й. Критендън иска 343 милиона щатски долара обезщетение.
Майкъл Джордан
Алън Хекард завежда дело срещу Джордан, претендирайки за клевета, трайни наранявания и емоционален стрес. По думите му му е омръзнало да бъде бъркан с баскетболната легенда и непрекъснато да бъде притесняван. Явно не всички искат да бъдат като Майк Джордан.
Гуинет Полтроу
При необичаен обрат на събитията мъж на име Крис Мартин, който няма нищо общо с бившия съпруг на Полтроу, завежда дело с искане за обезщетение от 10 милиона щатски долара и ограничителна заповед срещу актрисата за предполагаем тормоз. Той твърди, че Полтроу е имала романтична връзка с Доналд Стърлинг, собственик на Лос Анджелис Клипърс. Освен това Мартин твърди, че Полтроу е получавала 500 000 щатски долара на месец, за да ражда руси деца “според нацистките арийски вярвания на Стърлинг”.
Чарли Шийн
Урсула Обърн завежда дело с искане за обезщетение от 1 милион щатски долара от актьора от “Двама мъже и половина” за създаването на героинята Роуз, за която твърди, че прилича на нея. Делото е уредено извън съда.
Елвис Пресли
След смъртта на краля, конспирациите около смъртта му ескалират, след като мъж от Тексас завежда дело срещу наследството на Пресли. Той твърди, че смъртта на певеца е инсценирана, тъй като оттогава няколко пъти е говорил с него по телефона.
Майкъл Джексън
Кимбърли Григс прави правен опит да осъди имуществото на Майкъл Джексън за сума от 1 милиард щатски долара. Tя твърди, че след интимна връзка с покойния изпълнител той е разкрил личната й информация в три от албумите си. Освен това жената настоява, че той й е обещал правата върху албумите преди смъртта си.
Стив Джобс
Джонатан Лий Ричс получава титлата за Световен рекорд на Гинес за съденето на най-много хора. И тогава, за да докаже, че заслужава титлата си, той съди Световните рекорди на Гинес. В едно от многото си дела той обвинява Стив Джобс, че е наел О. Дж. Симпсън като поръчков убиец. Освен това той твърди, че Джобс е участвал в повишаване на цените на клиенти на iPhone.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Забраната, която Елизабет е наложила на Уилям и Хари

Коледа винаги е била свързана с това семейството да се събере заедно около трапезата, за да отбележи празника. Не точно такива са били правилата във Викторианска Англия, които явно са останали да се спазват съвсем до скоро. Принц Уилям и принц Хари не са имали правото да се хранят с […]

Subscribe US Now