Внучката на Гуна Иванова се омъжи за приближен до 100 кила СНИМКИ

Едната внучка на народната певица Гуна Иванова вдигна пищна сватба, а младоженецът се оказа приближен до 100 кила. Името му е добре познато в шоу средите, най-вече сред музикантите. 

Пищното тържество се е състояло на 19 ноември. Младата и талантлива фолклорна изпълнителка Ива Костадинова се омъжи за своя избраник – композитора Светлин Къслев. 

Внучката на голямата народна певица Гуна Иванова и нейният любим получиха много изненади, а прекрасните емоции и вълнения властваха през цялата вечер.
Иконата на българския фолклор Гуна Иванова беше безкрайно щастлива и поздрави младото семейство с китка от любими песни. В изпълнението се включиха и младоженката Ива и сестра ѝ Велислава.

Сред гостите на сватбеното тържество изпълнителите бяха Райко Кирилов, Маргарита Хранова, 100 КИЛА, Веси Бонева, Тото от СкандаУ, Майсторите на танца, както и много други техни колеги, които поднесоха музикалните си изненади към влюбената двойка.
За никого не е тайна, че младоженецът е част от екипа на 100 кила и ходи с него по участия. И заради това се появиха твърдения, че народната певица Гуна Иванова се е сродила с известния варненски рапър./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Писна му да се снима в чалга клипове и затова Румен Радев реши да стане фризьор ВИДЕО

Румен Радев, който стана известен с участието си в последния сезон на “Игри на волята”, изненадващо реши да се откаже от своята професия на учител и да се насочи към нови предизвикателства. След приключването на популярния телевизионен формат, той се посвети на търсене на нова професия. Изненадващо, неговата нова посока не […]

Subscribe US Now