Писна му да се снима в чалга клипове и затова Румен Радев реши да стане фризьор ВИДЕО

Румен Радев, който стана известен с участието си в последния сезон на “Игри на волята”, изненадващо реши да се откаже от своята професия на учител и да се насочи към нови предизвикателства.

След приключването на популярния телевизионен формат, той се посвети на търсене на нова професия.
Изненадващо, неговата нова посока не е свързана със забавленията и  шоубизнеса, а със съвсем различна област – фризьорството. Румен избра да се запише на курс за фризьор, организиран от реномирания стилист Иван Минчев. Тази новина стана публично известна, когато Минчев публикува съобщение в своя профил в социалните мрежи, в което обяви, че набира желаещи за безплатни подстрижки, направени от неговите ученици, сред които е и Румен Радев. 
 

@iminchev
Безплатно подстригване от ученици, Топ ученици !
♬ original sound – Ivan Minchev Barber Master

Явно Румен не се страхува от предизвикателства и е готов да се откаже от удобството на познатия му свят, за да търси нови възможности за препитание. 
Това, което можем да извлечем от този кратък епизод в живота на Румен Радев, е, че никога не е късно да търсим нови възможности и да намерим нашето истинско призвание.Но явно и на него му е писнало да се снима в чалга клипове, за да спечели някой лев отгоре върху заплатата си на учител. И затова е решил да си намери ново занимание, а в момента мъжките прически са добър доход и със сигурност ще напълни джобовете му./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Бритни Спиърс в 42 факта

Днес, 2 декември, своя рожден ден празнува американската певица Бритни Спиърс. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now