Къде в София вечеря Никос Вертис

Гръцкият певец Никос Вертис бе забелязан да вечеря в един от най-популярните ресторанти за азиатска кухня в столицата. Два дни преди своя концерт световноизвестният музикант пристигна в столицата и отиде да се наслади на екзотичната кухня на ресторант 888 Taste Show Asian Cuisine, който се намира в комплекса Palms Royale Sofia в Гранд хотел Милениум.
По време на вечерта певецът опита от специалитетите на Шеф Великов. Вечерята на гръцката звезда включваше няколкостепенно меню, съдържащо най-популярните предложения на заведението. Гостите на ресторанта разпознаха Никос Вертис и някои от тях изчакаха музикантът да приключи с яденото, за да се снимат с него. В края на вечерта певецът сподели, че е впечатлен от качеството на храната и високото обслужване и поздрави майстор готвача.
Вертис е в София за предстоящия му концерт, който ще се проведе на Деня на жената в столицата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джей Ло съблазнява по бельо

Освен с музиката си Дженифър Лопес напоследък явно е ангажирана и с други занимания. Тя е лице на марките Coach, Guess и L’Oréal Paris и най-вероятно сме я виждали в реклами, които е снимала за тях. Освен това преди сме я виждали да си партнира с луксозната италианска марка за […]

Subscribe US Now