Фен взриви нета с коментар под СНИМКА 18+ на Камелия

Провокативните и голи снимки на Камелия не са изненада вече за никого, но пък продължават да хващат и радват мъжкото око. Огън момичето на фолка реши да пусне снимки полугола от спалнята си и провокира горещи коментари. 

Безспорно сред тях се откроява един, който успя да привлече дори вниманието на фолк певицата и да му обърне специално внимание. Сигурни сме, че след това въпросният мъж е имал розови сънища с участието на своята любимка. 

 

“Давам 4 кубика дърва, едно агне и 50 литра ракия да ми харесаш коментара”, пише Донко Грошев под горещите кадри на блондинката. Е, не знаем на кого ще дава зестрата, ама ще трябва да изпълни обещанието си, тъй като изпълнителката на “Луда по тебе” не само хареса поста му, но дори и коментира със забавни емотикони. 
Забавният му коментар е привлякъл вниманието на всички нейни последователи във “Фейсбук” и може да се похвали с над 1000 лайка. А Камелия позира по потник и бельо и със сигурност поражда грешни мисли у всеки истински мъж./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Бони облече Цитиридис в рокля, а тя... ВИДЕО

Певицата Бони и тв водещият Николаос Цитиридис станаха истинска сензация в Тик-Ток със забавно клипче, което направили зад кулисите на неговото шоу.  Гласовитата изпълнителка гостуваше на гологлавия водещ, за да представи новата си песен “Харакири”. Но с Бони навсякъде е купон и зад кулисите с Нико решили да си разменят […]