Дуа Липа откровенно за секса

Дуа Липа е от популярните личности, които не само че не се свенят да показват плът по време на концертите си, но и не се срамуват да говорят по теми табу.
Такава например все още остава сексът, и то за много хора. В подкаста си At Your Service 28-годишната изпълнителка разкри някои любопитни подробности около интимния си живот. Като например какво е важно за нея в леглото.
Дуа Липа смята, че едно от най-важните неща, за да имат двойките добър сексуален живот, е честността. Партньорите трябва разговарят и да се изслушват от какво има нужда и какво желае всеки от тях.
Според изпълнителката е странно, когато двама души са във връзка, да крият един от друг сексуалните си нужди. “Да не говориш за секс с човека, с когото правиш секс, е странна аномалия за мен”, допълва още тя, пише ELLE. 
За Дуа Липа разговорите за секс е важно да бъдат и нещо напълно нормално, по време на което всеки да бъде открит. “За да можем да се освободим от вината и срама, които го заобикалят.”
В момента Липа е във връзка с френския режисьор Ромен Гаврас, като изглежда нещата са сериозни –  Гаврас се е запознал с родителите на изпълнителката и дори пътува с нея и близките ѝ до Ибиса, за да отпразнуват рождения ѝ ден.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Вижте голямата любов на Георги Парцалев, след нея не се влюбва в жена СНИМКИ

Георги Парцалев бил стеснителен, дискретен и сдържан човек, доста различен от образите си на екрана – такъв го описват неговите близки. Предпочитал да не създава приятелства в театъра, имал друг кръг, но бил много добър колега и стоял далеч от драми и интриги. Казват, че е бил “тъжен и самотен […]

Subscribe US Now