Кой прекъсна почивката на принц Уилям

Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис са в традиционната ваканция в средата на учебния срок. Това се оказа чудесен повод и родителите им да се възползват от почивка след натоварените си последни седмици.
Принцът и принцесата на Уелс останаха у дома и нямаха предвидени кралски ангажименти чак до началото на ноември. Оказа се обаче, че няма как напълно да се изолират от случващото се по света.
Принц Уилям прекъсна ваканцията си, за да проведе видео разговор с канадските пожарникари, които се борят с пожарите, които бушуват на различни места в страната, съобщават Hello. Подробности са онлайн срещата обаче няма.
Канада се бори с най-мащабните пожари в историята си – през 2023 г. те покриват 45.7 милиона акра земя, което е около два пъти и половина повече от предишните рекордни пожари в страната през 1995 г. Те застрашават животински и растителни видове, имуществото и сигурността на хората, и са причина за огромно количество парникови газове, пишат Axios.
Принц Уилям и Кейт Мидълтън са имали две посещения в Канада все още като херцози на Кембридж. Първото е малко след сватбата им през 2011 г., а второто през 2016 г., когато са придружени от принц Джордж и принцеса Шарлот.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бритни Спиърс отново e искрена - този път за Колин Фарел

The Woman in Me – биографичната книга на Бритни Спиърс, още не се е появила официално (това ще се случи след четири дни), но вече успява истински да разбуни духовете. Периодично стават ясни доста пикантни и лични моменти от живота на поп звездата, които изненадват и дори шокират нейните почитатели. […]

Subscribe US Now