Ненчо Балабанов показа порасналия си син СНИМКА

Актьорът Ненчо Балабанов не говори много за живота си преди връхлетялата го слава, но пък не крие за проваления си брак и детето, което е плод на тази любов. 

Известният комик показа сина си Богомил, който е вече на 17 години и му остана съвсем амлко до пълнолетие. 
Коментиращи в интернет пишат, че синът на Ненчо не прилича на него, но пък не отричат хубавата усмивка, която вероятно е наследство от татко му. 

Макар да не говори много за личния си живот, Ненчо е любящ баща и има силна връзка със сина си. Опитва се да направи такава и с новата си жена, която е причла факта, че любимият й има вече пораснал син. Ненчо е в прекрасни отношения с първата си жена, която има дъщеря от друг брак. 
Ненчо и Катрин също искат да си имат дете и запознати издават, че вече работят по въпроса. Та Ненчо догодина го чака абитуриентски бал на големия му син и нищо чудно да празнува и раждането на втори наслендик./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямата новина на Радина Боршош

Радина Боршош е едно от младите попълнения на Народния театър. Талантливата актриса завършва НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов през май 2020 г., само шест месеца след смъртта на Ламбо. Познаваме я от ролите ѝ в постановките “Когато гръм удари, как ехото заглъхва” , “Три високи жени”, “Лисичета”, “Идеалният […]

Subscribe US Now