Какво знаем за брака на Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер

В началото на месец май останахме доста изненадани от новината, че Кевин Костнър се развежда. Но е факт, че Кристин Баумгартнер е подала документи за развод, а основанието ѝ е непреодолими различия след 18 години брак.
Разводът им обаче няма да протече много лесно и гладко, макар двамата да имат подписан предбрачен договор. Първо, Баумгартнер отказа да напусне дома на актьора, а след това постави условие, за да го направи.
А то е Костнър да плаща месечна издръжка за трите им деца в размер на 248 000 долара. Сума, която самият той смята за необосновано висока. Предстои да разберем как двамата ще се разберат, но разводът им ни провокира да си припомним коя е Кристин Баумгартнер.
С какво се занимава
Кристин е дизайнер на чанти, като не се знае кога точно се е захванала с този бизнес, но го развива под марката Cat Bag Coutur. През 2005 г. пред Denver Post казва, че е направила няколко модела и ги е показала на Костнър, който много ги е харесал. Тогава ѝ е казал, че трябва да предприеме следващата стъпка, като той ще ѝ помогне за това.
Кога са се запознали
Кевин Костнър и Кристин се запознават по време на игра на голф, докато актьорът е репетирал за комедията “Тенекиена купа” (1994 г.). По онова време обаче бил женен за първата си жена Синди Силва, пише People.
През 1994 г. актьорът се развежда, но скача във връзка с Бриджет Руни, от която също има дете. През 1998 г. след раздялата си с Руни отново се засича с Кристин Баумгартнер в ресторант и така започва романсът им.
През 2004 г. двамата вдигат голяма сватба в имението на актьора в Аспен, Колорадо. Двамата след това живеят предимно в Санта Барбара, Калифорния. Именно този дом в момента тя отказва да напусне, макар, че според предбрачното споразумение има 30 дни да го направи.
Според документите, подадени в съда, актьорът се е съгласил да покрие разходите ѝ по преместването, както и да ѝ дава по 30 000 долара на месец, за да си намери дом под наем.
Децата
Кевин Костнър има общо седем деца. Три са от първия му брак със Синди Силва – Ани (39 г.), Лили (36 г.) и Джо (35 г.). От връзката си с Бриджет Руни има син Лиъм (26 г.).
Останалите три деца на Костнър са именно от брака му с Кристин Баумгартнер – Кейдън (15 г.), Хейс (14 г.) и Грес (13 г.).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Обичан тв водещ отнесе як хейт заради грешка в "Стани богат"

Водещият от “Дарик радио” Драго Симеонов, който е лице и на много тв проекти, обра много критики след участието си в благотворителния сезон на шоуто “Стани богат”, излъчвано по bTV. Чаровният журналист, който години наред задаваше въпроси и си отговаряше сам, е пример за активен гражданин и нарича себе си “колекционер на […]

Subscribe US Now