Кристиан Костов пак стресна мрежата с признанията си СНИМКА

Напоследък Кристиан Костов все по-често започна да притеснява не само феновете, но и най-близките си с различните психологически състояния, през които минава.

Младият изпълнител, който преди години прослави страната ни на песенния конкурс “Евровизия”, редовно споделя в социалните мрежи как върви живота му, в какво настроение е, а наскоро въпрос за негов последовател го накара да бъде по-откровен отвсякога.
Кристиян Костов напомпа джуки и смени името си СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Kristian Kostov (@kristian_kostov_official)

“Как е менталното ти здраве”, попита го последовател, а младият ни певец не се сдържа и не успя да прикрие емоциите, които очевидно сериозно бушуват в душата му от известно време насам.
Кристиан Костов пред нервен срив, призна страшни неща ВИДЕО
И все пак се опита да измести фокуса, залагайки на леко шеговит отговор: “Много ментално, не много здраво”, заяви Костов, а после призна, че динамиката с емоциите при него е доста сериозна. Както в един момент може да е много добре, така да изпадне в криза в следващия.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Kristian Kostov (@kristian_kostov_official)

“Неврозата е кучка”, продължи с откровенията си Крис, а последователите му направо онемяха. Въпреки че увери, че скоро ще бъде по-добре, той все пак не убеждава, че този момент е наистина близо.
Припомняме, че преди месец Кристиан Костов отново шокира феновете си, заявявайки на всеослушание, че не харесва лицето и тялото си. “Чувствам се като клоун, защото знам, че външният вид не е най-важното нещо. Аз съм много други неща и със сигурност не съм грозен, но въпреки това мразя това тяло и лице”, написа тогава той./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Деси Слава е чисто нова: Отслабнах с медикаменти и постоянство! СНИМКИ

Деси Слава е направо като нова! Свалила е много от излишните килограми, които я мъчеха години наред и караха да изпада в депресия. Към днешна дата гласовитата изпълнителка признава, че с постоянство и медикаменти успешно се справя с дългогодишния си проблем. Поп фолк звездата никога не е криела, че има […]