Неподозираният талант на Дейвид Бекъм

На какво са посветени уикендите, ако си пенсионирана футболна звезда и родител на четири деца? На сладкиши, разбира се. Дейвид Бекъм може и да е един от най-легендарните футболисти, но това не му пречи да има и други умения.
Като например да прави сладкиши, които определено изглеждат като нещо, от което да си оближем пръстите. 47-годишният футболист публикува в стори в Instgram рецепта за десерт, който редово приготвя за дъщеря си.
Масло, захар и мед са основните съставки в сладкиша на Дейвид Бекъм. Той е подходил като истински кулинарен блогър, като е снимал етапите на приготвянето му. “Бъркайте. Имам само две ръце”, гласи текстът към видео, на което се вижда как Бекъм бърка сместа с едната ръка, а снима с другата.
На финала получаваме и снимка на десерта, която 11-годишната Харпър най-вероятно вече е изяла. Явно кулинарните умения са в кръвта на семейство Бекъм, защото най-големият син на Дейвид и Виктория – 23-годишният Бруклин, се изявява като любител кулинар.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голите снимки на Емили Ратайковски

Спокойно може да кажем, че Емили Ратайковски се завърна ударно. След като последните месеци тя не качваше в Instagram толкова често, колкото преди, от известно време насам вече се радваме на все повече и повече нейни постове. И то какви постове само! Съвсем в неин стил – секси и провокативни. […]