Важният ден на Шарлийн и Алберт

В последните дни принцеса Шарлийн и принц Алберт поставиха своеобразен рекорд по брой публични появи за кратък срок от време. Редовното им присъствие пред хорските погледи успя поне за малко да тушира всички предположения, че бракът им е станал изцяло фиктивен и двамата се виждат само по задължение.
Освен в ролята им на кралско семейство на Монако, в началото на тази седмица ги видяхме и в тази на родители. Както всички други, така и те изпитаха вълнението от първия учебен ден на своите близнаци Габриела и Жак.
Принцеса Шарлийн и принц Алберт споделиха в официалния си профил в Instagram снимки от вълнуващия семеен момент. Учениците са облечени в своите униформи, състоящи се от дънки и червена тениска с яка.
Майка им е избрала за празника в училището черна блуза с дълъг ръкав, комбинирана с разкроен панталон, докато принц Алберт е заложил на костюм без вратовръзка. И с тези си тоалети двамата със сигурност не се открояват, а се сливат с останалите родители, придружаващи учениците си, предава Daily Mail.
По-важното в случая обаче е не как са облечени, а че изглеждат като истинско и щастливо семейство, което не позира пред камерите по задължение. И със сигурност Габриела и Жак са най-доволни от факта, че принцеса Шарлийн и принц Алберт са заедно и се усмихват.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Без свян: Ани Хоанг се съблече чисто гола, не остави нищо на въображението СНИМКИ 18+

Певицата Ани Хоанг отново шокира с провокативни снимки в социалните мрежи. Половинката на режисьора Люси Иларионов този път реши да свали всички дрехи и да се покаже както майка я е родила. Последните летни дни певицата от виетнамски произход прекара край Варна и не спря да пусна разголени снимки, като […]

Subscribe US Now