Запечатаха клиниката на д-р Енчев в Пловдив заради… СНИМКА

Пластичната клиника на д-р Ангел Енчев “Симетрия” в Пловдив ще бъде запечатана от данъчните. Амбулаторията по пластична хирургия на “Филип Македонски” е вписана в черните списъци на НАП на подлежащите на запечатване търговски обекти.

Информацията вече обикаля публичното пространство, а реакция от популярния хирург поне засега все още няма. Вместо с думи, той реагира светкавично – с дела.
Д-р Енчев хвърли бомба: С Теодора имахме само финансово споразумение!

Клиниката за пластична хирургия на д-р Ангел Енчев „Симетрия – АИПСИМППХ“ ЕООД, на ул. “Филип Македонски” 37 в Пловдив, вероятно за изненада на мнозина, попадна в черните списъци на НАП. От териториалното поделение на приходната агенция уточняват, че при проверка е установена липса на фискално устройство. Заповедта за запечатване е връчена на 2 февруари, а обектът е запечатан три дни по-късно.
Д-р Енчев призна, че си е оперирал… СНИМКА
И ако си мислите, че д-р Енчев седи със скръстени ръце и нищо не прави – ще се излъжете. Нарушението е вече отстранено, а клиниката му ще бъде отворена отново на 19 февруари.
По закона за ДДС мярката „Запечатване на обект“ може да бъде наложена за срок до 30 дни независимо от предвидените в закона глоби или имуществени санкции./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now