Невижданата досега снимка на Даяна – каква е била като ученичка

Даяна Спенсър определено е една от най-харесваните и коментирани личности в британското кралско семейство, дори близо 30 години след смъртта й. Нейният дух продължава да бъде жив не само благодарение на всички, които не спират да й симпатизират, но и чрез нейните близки, които често ни напомнят какъв прекрасен човек е била.
Тази седмица братът на принцесата публикува в профила си в Instagram невиждана досега тяхна обща снимка от детските им години. На нея е запечатан първият учебен ден на Чарлз Спенсър през септември 1986 г.
Снимката е направена от бащата на двете деца Джон Спенсър, точно преди да ги закара на училище. На нея принцеса Даяна е на седем години, а брат й – едва на четири, когато започва своето образование. 
Той позира заедно със сестра си, и двамата в униформи на училището, което са посещавали – Silfield, или както той го определя – “едно прекрасно основно училище в Норфолк”. Той е учил там четири години, преди да се премести в друго учебно заведение, интерната Maidwell Hall. За него той говори в биографичната си книга A Very Private School, където за пръв споделя и че е бил жертва на сексуално насилие именно по това време.
Днес, десетилетия по-късно, Чарлз Спенсър признава, че въпреки много близката си връзка със своята сестра, нито тя, нито някой друг от обкръжението му тогава е предполагал на какво е бил подложен по време на ученическите си години. 
Принцеса Даяна е била изпратена в друго училище, където да продължи образованието си, и двамата с брат й са се виждали само през ваканциите. Но той не си спомня някога да е повдигал въпроса за сексуалното посегателство над него. И тя така и никога не разбира за преживяното, въпреки че се е грижила за него “от бебе”, пише People.
По-големите сестри на Чарлз Спенсър Сара и Джейн също разбират за случвалото се в момчешкия интернат едва преди година и половина, което ги е накарало да се чувстват наистина “ужасени” и неприятно изненадани.
А братът на принцеса Даяна признава, че разговорите с него съученици в днешни дни, от които разбира, че те са минали през същия кошмар, са го накарали най-сетне да сподели за този най-труден период от живота си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пол Ръд в 19 факта

Днес, 6 април, рожден ден празнува американският актьор Пол Ръд.  Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now