Мис България 2020 пак се съблече и… СНИМКИ 18+

“Мис България” 2020 Венцислава Тафкова лесно сваля дрехи и задръжки, независимо дали прави реклама на някой продукт, или просто се забавлява в приятна компания.

Изкусителната брюнетка, която има не една или две корекции по себе си, за да изглежда така, се пусна за кой ли път по доста провокативно бельо директно от спалнята си, а кадъра очаквано предизвика вълна от коментари в профила й в социалните мрежи.
Мис България 2020 Венцислава Тафкова бяга от България заради… СНИМКА 18+

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от MISS BULGARIA 2020 (@vencislavatafkova)

Вълната от неприлични предложения към нея става все по-мощна, но и не можем да кажем, че не е предизвикана от красавицата, която после пише в стори “Ще има мъже, които те искат и които те заслужават. Прави разликата”. Дали е направила правилния избор, предстои да разберем.
Мис България 2020 се пусна без горнище на плажа ПАПАРАШКИ СНИМКИ 18+
Тафкова не за първи път провокира страстите в мрежата в оскъдно облекло, а напоследък става и все по-дръзка в разкриването на прелестите си. Неведнъж е и атакувана с не особено доброжелателни коментари, засягащи интервенциите, които си е правила. “Уж миска, пък цялата е в корекции и прилича на надуваема кукла”, гласи едно от писанията по неин адрес./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Знаменитостите, преборили рака на гърдата

С диагнозата рак на гърдата се борят милиони жени по света, а с нея са се сблъсквали и продължават да се сблъскват и знаменитости. Коварната болест не подбира жертвите си. Ето няколко известни дами, които успешно са преодолели предизвикателството и са преборили рака на гърдата, подбрани от Us Magazine. Кристина […]