И супергероите страдат от депресия и тревожност

Преди няколко дни всички погледи на феновете на комиксите и супергероите бяха вперени в Comic Con в Сан Диего, защото на събитието бяха пуснати много нови трейлъри и новини.
Закари Леви и компания например представиха първия трейлър на “Шазам! Яростта на боговете” на специален панел, организиран от DC и Warner Bros. Премиерата на филма е насрочена за края на тази година, така че беше време да ни бъде  загатнато какво предстои. 
Във филма Леви може и да е супергерой, но в живота не е и го знае много добре. В интервю за Entertainment Tonight по време на събитието актьорът реши сподели малко повече за психичните проблеми, които е имал преди време.
Закари Леви казва, че през 2017 г. няколко години преди да получи ролята на Шазам, е страдал от клинична депресия, а през почти целия си живот се е борел и с постоянна тревожност. И именно в този буквално се е сринал психически.
Но пък тогава е решил, че е време да започне да посещава терапия, която днес нарича животоспасяваща. “Разбрах през какво съм преминавал и как съм стигнал до там. И защо в крайна сметка съм това, което съм.”

Закари Леви дори смята, че ако всички проблеми в световен мащаб бъдат проследени до корените им, ще стане ясно, че там стои нечие разбито сърце или пък психика. Актьорът вярва, че светът може да стане много по-добро място, ако умовете и сърцата на хората бъдат лекувани и им бъде показано как наистина да обичат себе си.
Миналия месец в продажба пък бе пусната книгата Radical Love: Learning to Accept Yourself and Others. В нея Леви пише за всички трудно, през които е преминал. Как на 37 години се е оказал в ситуация, че иска да умре при наглед перфектния си живот. Но и как е успял да се научи да приема себе си и останалите.

А колкото до “Шазам! Яростта на боговете”, Леви признава, че за него студиото е отпуснало повече пари и време и крайният резултат ще бъде още по-добър от предния.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Марешка Бардем се изяви като водеща, спретна скандал на конкурса "Мис Силикон"

M.Quinn (Марешка Бардем от “Игри на волята”) дебютира като водеща по време на конкурса Мис Силикон 2022. Скандалната красавица доста успешно влезе в ролята на водеща, въпреки че българският език не и е майчин. Тя изпълни и две от най-новите си песни пред многобройните гости на събитието в най-новия нощен […]

Subscribe US Now