Отговорът на Джейда за скандалните твърдения за сексуалния живот на Уил Смит

Напоследък на Уил Смит не му е никак леко, защото около личния му живот се вдига много шум. Отговорна за това бе съпругата му Джейда Пинкет Смит, която реши да разкрие в мемоарите си, че двамата са разделени от години.
А тези дни човек на име Брадър Билал излезе със скандалните твърдения, че преди години е станал свидетел на това как Уил Смит прави секс с актьора Дуейн Мартин. Въпросният Билал се определя като човек, който е бил близък до Смит и дори е бил в ролята на негов асистент.
Говорител на носителя на Оскар побърза да отрече твърденията, а коментара си направи и Джейда Пинкет Смит. В интервю за предаването The Breakfast Club по случай излизането на мемоарите ѝ Worthy актрисата определи твърденията по адрес на мъжа ѝ като абсурдни и нонсенс.
Като Джейда дори смята, че знае на какво се уповават твърденията. Според нея, Билал се е опитвал да измъкне пари от Уил Смит, защото е смятал, че двамата са работели заедно по книгата на актьора и той самия също е влагал средства в нея.
“Уил беше готов да му даде определена сума, но той не я взе. Така че цялата тази ситуация се основава на това”, казва още Джейда Пинкет Смит, пише People.
Актрисата твърди, че не е запозната в детайли с бизнес отношенията между двамата, но е сигурна, че ще съдят Брадър Билал заради изказванията му по адрес на мъжа ѝ. Човек, близък до семейство Смит, допълва пред People, че те смятат, че това е поредният опит някой да се облагодетелства от славата им.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочакван обрат: Сузанита и Орхан Мурад си простиха, тя си призна, че...

Сузанита и баща й Орхан Мурад заровиха томахавките и сложиха край на скандалите в семейството, след като месеци наред се държаха меко казано враждебно един към друг, обиждайки се по всевъзможни начини в публичното пространство. Това обаче, вече е минало. Предколедното чудо станало факт на партито по случай първия рожден […]