Първо в БЛИЦ! Халваджиян изрита Фънки и Хилда от журито, на тяхно място сяда тази секси мацка СНИМКА

Зрителите с голямо нетърпение очакват старта на новото шоу “Звездите в нас”, което е ще наподобява любимото “Като две капки вода”, но учатсниците няма да бъдат популярни личности, а съвсем обикновени хора. 

Този път продуцентът Маги Халваджиян се е вслушал в съветите на зрителите и е изхвърлил от журито втръсналите муцуни на Димитър Ковачев-Фънки и Хилда Казасян. А наш репортер научи коя секси мацка ще седне на техния стол, за да оценява участниците. 
Хора от продукцията докладваха пред “БЛИЦ”, че Халваджиян е поверил главна роля в журито на певицата Тита, която заряза хип-хоп музиката и от няколко песни насам се изявява в попфолка. 

Талантливата певица се надява с помощта на националния ефир да си върне предишната слава и участията й по клубовете отново да се засилят, тъй като това лято е изклчително слабо откъм работа за нея. Все още не знаем кой ще й прави компания на останалите столчета на журито, но няма да се изненадаме ако Маги отново пробута Криско или Люси Дяковска. 
А в самото шоу, след тежък кастинг с над 3000 желаещи, вече са избрани и претендентите, които ще имитират своите идоли и ще влязат в надпреварата съвсем скоро. Участниците ще са разделени в тридесет отбора, а на финала най-успешният имитатор ще си тръгне с награда от 50 000 лева.
 

Охранители, служители в магазини за дрехи, инфлуенсъри, татуисти, артисти, фризьори, работници в хранително-вкусовата промишленост и професионални певци са само част от професиите на желаещите да излязат на сцената на „Звездите в нас“. Големият интерес към предаването включва хора от цялата страна, както и такива, които живеят извън границите на България, а възрастта на явилите се на кастинга за шоуто е от 18 до над 60 години.
Зрителите на NOVA ще могат да проследят превъплъщенията на всички участници, а звездите, които ще бъдат имитирани от всеки отбор, са изключително интересни и разнородни. Екипът обещава много български звезди, световни знаменитости от музикалния бранш, носители на наградите „Грами“ и „Оскар“. Всяка седмица 5 отбора ще представят 5 звездни образа и ще се изправят в имитаторска битка един срещу друг, но само най-добрите ще продължат към следващия етап на музикалното предизвикателство. За перфектната имитация на всеки участник ще се погрижи и професионален екип от гримьори, стилисти и фризьори./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Тежката раздяла на Брук Шийлдс

Брук Шийлдс е вече на 57 години и сме убедени, че има доста богат натрупан житейски опит. Пред колкото и трудности да се е изправяла в живота си обаче, с едно тя не може да се примири лесно. За Брук очевидно едно от най-предизвикателните неща е изпращането на дъщеря й […]