Скарлет Йохансон – нежна и естествена в кампания за Prada

Скарлет Йохансон не е от актрисите, които са уютно сгушени в зоната си на комфорт и играят все подобни роли, а дори напротив – във филмите си тя винаги се стреми да се превъплъщава в различни героини и по този начин да се предизвиква. И именно заради това нейно качество е избрана от луксозната марка Prada за новата им кампания на чантата Galleria.
Стилният модел, изработен от кожа Saffiano, е емблематичен за Prada и се отличава с удобство. А сега е наличен в цели осем специални издания с различни цветове и геометрични дизайни.
В работата по кампанията, озаглавена “Стъклената епоха”, се включва и венецуелско-американския художник Алекс Да Корте, който пресъздава една страна на чудесата, в която главна героиня е не Алиса, а Скарлет Йохансон.
“Тя самата е отражение, пречупване – тълкуваща и въплъщаваща друг индивид, внасяйки собствените си присъщи качества в своята роля. В кампанията за Galleria Йохансон непрекъснато се трансформира, рамкирана и прерамкирана чрез сублимация на ежедневието, пренесено в чист цвят”, се казва в изявление на Prada.
Художникът Да Корте решава да наблегне на “емоционални цветови комбинации” и да вмъкне “сенчести, фрагментирани пози”. По този начин новите чанти Galleria са представени в сянка на класическите версии, но все така разпознаваеми и отразявайки еволюцията на моделите.
Друго любопитно за Алекс Да Корте е, че работата му е вдъхновена от попа и сюрреализма, обикновено работи върху видеа, пърформанси, живопис и скулптура, като кампанията му с Prada e първата, свързана с мода, пише The Hollywood Reporter.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Не е за вярване с коя се хвана Кристиан след раздялата с Джулия СНИМКИ

Преди броени дни стана ясно, че певицата Джулия и звездата от “София ден и нощ” Кристиан Кирилов са се разделили. Мачото категорично отрече да има трети човек, който да е повлиял на отношенията им. Но истината се оказа друга.  Кристиан вече има нова жена до себе си и побърза да […]

Subscribe US Now