Спи ли в отделно легло от мъжа си Камерън Диас

Откакто се оттегли от активната си кариера в Холивуд, Камерън Диас е фокусирана най-вече върху семейството си. Тази година актрисата отпразнува осемгодишнината от сватбата си с музиканта Бенджи Мадън, от когото през януари 2020 г. роди дъщеричката им Радикс.
Въпреки че от иначе редките интервюта и постове в социалните мрежи, които двойката споделя, личи, че съвместният им живот върви като по мед и масло, Камерън Диас за момент учуди феновете си с доста непопулярното си мнение за отношенията между съпрузи.
В епизод от подкаста Lipstick on the Rim една от гостуващите дами споделя за свой проблем, който вероятно всяка жена е изпитвала на гърба си. Тя издава, че нощно време половинката ѝ хърка.
В този момент се намесва Камерън Диас, която заявява, че спането в отделни спални за съпрузите трябва да се приема като нещо нормално.
След това актрисата решава да обясни малко по-подробно какво има предвид и дори дава съвет за двойките. Според нея жената и мъжът съвсем спокойно могат да имат две отделни къщи, както и една семейна, и когато решат, всеки да спи отделно от другия.
Една от водещите обаче веднага реагира, като споделя, че това ѝ се струва доста противоречиво. След това Камерън Диас явно решава, че е казала нещо, което не трябва и е трябвало да си замълчи, пише People.
“Но вече го казах. Между другото, сега не се чувствам така, защото съпругът ми е наистина прекрасен. Така мислех преди да се оженя”, казва накрая актрисата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Късата тениска за 4500 долара на Лорън Санчес, за която всички говорят

Лорън Санчес показа стегнатото си телосложение, докато се наслаждаваше на предпразнично бягство в Сейнт Бартс с годеника си милиардер Джеф Безос. Бившата водеща на новините и основателят на Amazon бяха забелязани да се разхождат ръка за ръка на френскоговорящия карибски остров преди броени дни, малко преди 54-ия й рожден ден на 19 […]

Subscribe US Now