Ивана алармира за страшна измама с нейното име, опарените са хиляди

Мегазвездата Ивана побесня в първите дни на 2023г. от нагли измамници, които замесиха името й в страшна далавера. Изпълнителката на хита “Шампанско и сълзи” не може да си намери място от яд, че е безсилна пред въпросните измамници. 

Тя разкри цялата истина в официалната си страница във Фейсбук, която наскоро си върна, след като бе хакната от недоброжелатели. Пеивцата на народа разкри в каква шашма е замесена и предупреди всички фенове да не вярват на нищо.

 
От известно време в социалните мрежи се върти реклама за отслабване с лицето и името на певицата. Твърди се, че благодарение на въпросния продукт е успяла да смъкне излишните килограми. Със сигурност има мнохо хора, които са се вързали, тъй като Ивана наситина в псоледно време е отслабнала драстично, но не се дължи на рекламирания продукт. 
“Длъжна съм да ви информирам, че не стоя зад никакви рекламни продукти за отслабване. Всички реклами с моето лице са фалшиви и монтиране. Не вярвайте и не купувайте. Не се знае какво има в състава им и дали това няма да навреди на вашето здраве”, предупреди певицата. 
В такава схемя бяха забъркали още имената на Деси Слава, Цветелина Янева и Никол Станкулова. Нито една от тях не е рекламирала продукт за отслабване./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко са похарчили за дрехи някои от най-известните кралски особи

В началото на 2023 г. излезе интересно и любопитно годишно проучване за бюджетите, които управляват кралските дами, за да постигат своя безупречен външен вид. Или казано с други думи, всъщност стана ясно приблизително колко харчат за дрехи. Във въпросния списък влизат 19 кралски особи, като ние представяме първите 10 от […]

Subscribe US Now