Ще се хванете за главата: Милица Гладнишка извади на показ огромните си гърди СНИМКА 18+

Актрисата Милица Гладнишка най-накрая извади големите си гърди на показ, за да им се порадваме. Кадърът е направен край морския бряг, а компания й прави красиво куче.

Звездата от родното кино събра всички погледи с огромния си естествен балкон, на който могат да завидят всички участнички в конкурса Мис Силикон. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Militsa Ivanova Gladnishka (@militsa_gladnishka)

Гладнишка е сложила шапка върху главата на домашния си любимец, който явно няма нищо против да позира по този начин за снимката. “Ей така, до 100 години”, пише тя под фотоса, който качи в Инстаграм. 
От снимката виждаме, че Милица е избрала по-безлюден плаж. Вероятно причината е кучето, за да не притеснява летовниците. Но пък със сигурност и на нея й е по-спокойно да се пече без наличието на любопитни погледи, каквито непременно ще има на някой по-оживен плаж./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Шарън Стоун изпраща лятото със снимка по бански

Шарън Стоун отбеляза края на летния сезон по подобаващ начин. С последната си публикация в Instagram ни кара да се запитваме дали пък не ни лъже за възрастта си. Направи го, като качи зашеметяваща снимка по бански. Почитателите на Шарън Стоун останаха очаровани от формата, в която е тяхната любимка. Самата […]

Subscribe US Now