Марешка Бардем се изяви като водеща, спретна скандал на конкурса “Мис Силикон”

M.Quinn (Марешка Бардем от “Игри на волята”) дебютира като водеща по време на конкурса Мис Силикон 2022.

Скандалната красавица доста успешно влезе в ролята на водеща, въпреки че българският език не и е майчин. Тя изпълни и две от най-новите си песни пред многобройните гости на събитието в най-новия нощен клуб във Велинград.
Престижният конкурс за красота, постигната чрез трайни хирургически или козметични интервенции, се провежда за 13-та поредна година, но за първи път в този край.

Марешка Бардем сподели пост как посвещава това излизане като водеща на неин стар приятел, който вече не е бил сред живите. Неговото име е Иванин. Също така призна, че роклята, с която е излязла на сцената, е била избрана от него, както и псевдонима й “Марешка”.
Наскоро скандалната чеченка обяви публично истинското си име, което е Марха Умалтовна Осмаева. След обявяването на името си някои припознаха баща й, който преди време е имал общ бизнес с Ваня Червенкова.

Този път Марешка е обявила война на родителите си и се отрече от тях, поради много основателна причина. На едно от сторитата си тя пише : “Не ти е брат и сестра понякога този, с когото имате една и съща кръв, както и не ти е родител, този който те е създал.” Наскоро коравата чеченка преживя и спонтанен аборт, за който тя сама сподели в социалните мрежи. Въпреки тежката загуба тя стисна зъби и се качи на сцената.. Със смелостта, силния характер и професионализма си тя получи възхищение, възторг и подкрепа от феновете си. 
По време на двудневния си престой в курортния град тя спретна и още един скандал. Тя обвини оператора за не професионално поведения по време на снимки и повдигна темата, че повечето мъже са изгубили уважение към женската натура. С което отново ни показа, че е една от най-трудните за ухажване жени./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Пипа Мидълтън най-после разкри тайната

Преди месец стана ясно, че Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс са станали родители за трети път. Новината за раждането на втората им дъщеря беше съпроводена само от това, че то се е случило в болницата “Сейнт Мери”, където са родени и принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис. Сега вече […]

Subscribe US Now