Ексклузивно! Ето каква е съдбата на “Шоуто на “Цитиридис”

Стана ясно каква съдба очаква “Шоуто на Цитиридис” по bTV, след като месеци наред в публичното пространство се тиражираха какви ли не слухове.

Точката е сложена. Стартът на новия сезон на шоуто е в понеделник, когато отново ще има смешна дисекция на най-важните и забавни събития от последните месеци. Много смях и широки усмивки пред екраните ще предизвика и разходката на тв водещия с “машина на времето”, където той ще открие, че “тъпите смешки” са абсолютно забранени.
Цитиридис напълня драстично, вижте как изглежда вече СНИМКА

“В крак с времето” и без да пропуска комичния елемент “Шоуто на Цитиридис” ще стартира кампания, в която някои от звездите на България ще споделят защо е важно да се гласува. Популярните лица ще разкажат пред камерата и какво им се е случило, когато не са гласували и дали са съжалявали за това. 
Цитиридис прескача и на двата бряга, целувал се страстно с мъж ВИДЕО

Със старта на новия сезон на шоуто може да се похвали, че e втората сертифицирана екоустойчива въглеродно неутрална телевизионна продукция в България, тъй като предаването се реализира в съответствие с т.нар. “зелените практики” (Green Filming) с грижа за околната среда и полагa усилия за намаляване на въглеродния си отпечатък.
Опа! Цитиридис заби известна актриса, вече живеят заедно
Въвеждането на “зелени практики” се сертифицира от британската платформа albert, част от BAFTA (British Academy of Film and Television Arts), която подпомага екологичната устойчивост на телевизионната и филмова индустрия повече от 10 години.
През лятото за първи път в историята си, шоуто представи интерактивна изложба с весели фотографии, подбрани от всичките му сезони досега. Изложбата включваше 26 уникални снимки с лицата на едни от най-големите звезди на България по време на гостуването им при Цитиридис и направи елегантен преход към новия му сезон./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Емили Ратайковски пак ни събра очите

Спокойно може да кажем, че Емили Ратайковски се завърна ударно. След като последните месеци тя не качваше толкова често, колкото преди, от известно време насам вече се радваме на все повече и повече нейни постове. И то какви постове само! Съвсем в нейн стил – секси и провокативни. И ето, […]